Planmatig onderhoud

De voordelen van schilderonderhoudsplan

Zorgeloos gegarandeerd onderhoud.

Onderhoud op maat.

Kostenspreiding.

Uw woning of gebouw wordt continu onderhouden en verkeerd voortdurend in een goede staat.

Voortdurend garantie.

Planmatig onderhoud

Het basis verfsysteem voorziet in alle maatregelen die nodig zijn om een ondergrond te verkrijgen waarop gedurende een lange tijd het schilderwerk d.m.v. eenvoudige onderhoudsbeurten in goede conditie te houden is.
Het periodieke onderhoud in volgende jaren omvat het op geplande tijden aanbrengen van een nieuwe afdeklaag en in tussenliggende jaren tijdig herstellen van gebreken d.m.v. controle- en inspectiebeurten.


Optimaal schilderwerk; een kwestie van planning en kwaliteit

Onderhoud is het meest effectief als het planmatig wordt uitgevoerd. Onderhoud van buitenschilderwerk op hout, beton, steen, staal en andere ondergronden, tegen van te voren te berekenen, gespreide en dus minimale kosten gedurende een maximale tijd.


Gemiddelde onderhoudstermijn voor buitenschilderwerk

De onderhoudscyclus van verfsystemen wordt bepaald door een groot aantal factoren. Zo is bijvoorbeeld de onderhoudscyclus van verfsystemen toegepast op noordoostzijde gunstiger dan die van verfsystemen op de zuidwestzijde. De mate waarin een object bloot staat aan zon, regen en wind is in belangrijke mate van invloed op de levensduur. Inpandig of overdekt schilderwerk heeft minder te lijden van weersinvloeden dan het schilderwerk van geveltimmerwerk vlak in de gevel. Het toegepaste verfsysteem kan ook van invloed zijn op de levensduur. Een transparant verfsysteem heeft over het algemeen een kortere onderhoudscyclus dan een dekkend verfsysteem. De toegepaste kleur is ook van invloed op de levensduur. Donkere kleuren hebben over het algemeen een kortere levensduur dan lichte kleuren. Levensduur en onderhoudscyclus worden verder beïnvloed door de kwaliteit van de ondergrond, het beglazingssysteem, de constructiewijze en het milieu.

Flexibel onderhoud

Het onderhoudsplan van een object kan in sommige gevallen afwijken van de standaard onderhoudsbeurten i.v.m. ligging ten opzichte van de zon, invloed van regen en wind, kwaliteit van de ondergrond, aard van de constructie, methode van beglazing en bereikbaarheid.

Schilderonderhoudsplan

Dit is een op maat gemaakt onderhoudsplan dat volledig is afgestemd op de specifieke situatie van een woning of gebouw. Het onderhoudsplan wordt in de vorm van een schema in overleg met de opdrachtgever samengesteld. Er staat precies in omschreven welke werkzaamheden wanneer zullen worden uitgevoerd en welke producten er worden toegepast. Tussen de schilder- en onderhoudsbeurten vinden diverse controlebeurten plaats. De duur van het onderhoudsplan is doorgaans 10 jaar. Met het schilderonderhoudsplan bent u verzekerd dat uw woning of gebouw door ons professioneel wordt onderhouden en continu in goede conditie verkeerd. Het schilderonderhoudsplan is duurzamer en goedkoper dan het laten uitvoeren van eenmalig schilderwerk. Het is zeer geschikt voor gebouwen van verenigingen van eigenaren, zorg- en onderwijsinstellingen.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Contact

Biere Glas- en Schilderwerk
Warschaustraat 6
2034VL Haarlem
0624286375
0235406665
info@biereschilders.nl