Schilderwerk

Kleur- en verftechnisch advies

In samenwerking met de verfleverancier kunnen wij voor uw woning of gebouw een kleur of verftechnisch rapport opstellen.

Buitenschilderwerk

In ons klimaat is uw woning of gebouw onderhevig aan verschillende weersinvloeden. Om hiertegen een goede bescherming te kunnen bieden is het raadzaam om regelmatig schilderonderhoud te laten uitvoeren. Goed onderhouden gevels en kozijnen zijn mooi om te zien, het verlengd de levensduur van uw woning of gebouw en geeft gegarandeerd een meerwaarde aan uw kostbare bezit. 

Biere Schilders is gespecialiseerd in het conserveren van hout, steen, beton- en staalconstructies. Van voorbehandeling tot afwerking werken wij comform de voorschriften van de fabrikant om tot een hoogwaardig en duurzaam eindresultaat te komen.

Schildersbedrijf Biere is werkzaam in Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en omgeving.

Binnenschilderwerk

Schildersbedrijf Biere is vakkundig in wand- en plafondafwerking. Wij herstellen gescheurde authentieke plafonds die vervolgens door ons fraai worden afgewerkt. 

Ook behangen wij op professionele wijze glasvezelbehang. Glasvezelbehang is sterk, stootvast, scheuroverbruggend en makkelijk te reinigen. Omdat het blijvend overschilderbaar is blijft uw interieur er fris uitzien.

Contact

Contact

Biere Glas- en Schilderwerk
Warschaustraat 6
2034VL Haarlem
0624286375
0235406665
info@biereschilders.nl