Schilderonderhoud

Voordelen van het schilderonderhoudsplan

Zorgeloos gegarandeerd onderhoud.

Onderhoud op maat.

Kostenspreiding.

Uw woning of gebouw wordt continu onderhouden en verkeerd voortdurend in een goede staat.

Voortdurend garantie.

Schilderonderhoudsplan

Biere Schilders in Haarlem kan voor u een onderhoudsplan samenstellen dat volledig is afgestemd op de specifieke situatie van uw woning of gebouw. Het onderhoudsplan wordt in overleg met de opdrachtgever samengesteld. Er staat precies in omschreven welke werkzaamheden wanneer zullen worden uitgevoerd en welke producten er worden toegepast. Tussen de schilder- en onderhoudsbeurten vinden diverse controlebeurten plaats. De duur van het onderhoudsplan is doorgaans 10 jaar. Met het schilderonderhoudsplan bent u verzekerd dat uw woning of gebouw door ons professioneel wordt onderhouden en voortdurend in goede conditie verkeerd. Het schilderonderhoudsplan is duurzamer en goedkoper dan het laten uitvoeren van eenmalig schilderwerk. 

Biere Schilders verzorgt het schilderonderhoud van woningen van particulieren, gebouwen van V.V.E's, zorginstellingen, scholen en bedrijfspanden. Onze opdrachtgevers komen voornamelijk uit Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en omgeving.

Optimaal schilderwerk; een kwestie van planning en kwaliteit

Onderhoud is het meest effectief als het planmatig wordt uitgevoerd. Onderhoud van buitenschilderwerk op hout, beton, steen, staal en andere ondergronden, tegen van te voren te berekenen, gespreide en dus minimale kosten gedurende een maximale tijd.

Gemiddelde onderhoudstermijn voor buitenschilderwerk

De onderhoudscyclus van verfsystemen wordt bepaald door een groot aantal factoren. Zo is bijv. de onderhoudscyclus van verfsystemen toegepast op noordoostzijde gunstiger dan die van verfsystemen op de zuidwestzijde. De mate waarin een object bloot staat aan zon, regen en wind is in belangrijke mate van invloed op de levensduur. Inpandig of overdekt schilderwerk heeft minder te lijden van weersinvloeden dan het schilderwerk van geveltimmerwerk vlak in de gevel. Het toegepaste verfsysteem kan ook van invloed zijn op de levensduur. Een transparant verfsysteem heeft over het algemeen een kortere levensduur dan een dekkend verfsysteem. De kleur is ook van invloed op de levensduur. Donkere kleuren hebben over het algemeen een kortere levensduur dan lichte kleuren. Levensduur en onderhoudscyclus worden verder beïnvloed door de kwaliteit van de ondergrond, het beglazingssysteem, de constructiewijze en het milieu.

Flexibel onderhoud

Het onderhoudsplan van een object kan in sommige gevallen afwijken van de standaard onderhoudsbeurten i.v.m. ligging ten opzichte van de zon, invloed van regen en wind, kwaliteit van de ondergrond, aard van de constructie, methode van beglazing en bereikbaarheid.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Contact

Biere Glas- en Schilderwerk
Warschaustraat 6
2034VL Haarlem
0624286375
0235406665
info@biereschilders.nl